Loopband kopen met Black Friday (2024)

loopband-black-friday

Wil je deze Black Friday een nieuwe loopband kopen om de koudere maanden te overbruggen? Klinkt als een geweldig plan! Het enige wat jou nog te doen staat is het vinden van de beste deal.

Op welke dag kun je hier nou beter naar op zoek gaan dan op Black Friday? Op deze prachtige dag zijn er namelijk verschillende goede loopbanden te verkrijgen voor hele aantrekkelijke prijzen.

Sterker nog, de beste loopbanden die er zijn worden voor ongekende kortingen aangeboden. Mocht jij aankomende winter thuis willen doortrainen, dan is dit dé uitgelezen mogelijkheid om toe te slaan.

Maar waar vind ik nou de beste deals? Hieronder bespreken we alle kortingsacties!

Loopband Black Friday kortingsacties

Bekijk hieronder direct de Black Friday acties en vind jouw ideale deal.Welke loopband kopen met Black Friday?

Wellicht vraag jij jezelf nu af welke loopband je moet kopen deze Black Friday. Er zijn zoveel loopbanden op de markt en allemaal lijken ze interessant voor je. Dus wat is nou de beste?

Als jij de allerbeste zoekt, is het goed om te weten dat het sterk per persoon verschilt hoe een ideale loopbanden eruit ziet. Je zal voor jezelf moeten bepalen wat jij belangrijk vindt om tot de beste aankoop te komen.

Wij raden in elk geval aan om voor een kwalitatief merk te kiezen dat goed bekend staat op de markt. Een loopband is idealiter een duurzame aankoop, waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Het is dus belangrijk dat een loopband in goede staat blijft.

Mocht je nog twijfelen welke het beste bij jou past, hanteer dan even onze uitgebreide loopband koopgids om de allerbeste koop te vinden deze Black Friday!Is een loopband kopen met Black Friday een goed idee?

Vraag jij jezelf nog af of het wel een verstandig idee is om een loopband te kopen met Cyber Monday of met Black Friday?

Of je hier daadwerkelijk goed aan doet, hangt er volledig vanaf. Laten we vooropstellen dat de ene deal de ander niet is.

Soms zitten er namelijk kortingsacties tussen die erg teleurstellen. Vaak valt de korting reuze tegen, is het eigenlijk helemaal niet afgeprijsd, terwijl dat wel zo wordt voorgeschoteld. Het is daarom altijd even goed opletten wanneer je op zoek gaat naar de beste deal met Black Friday.

Om die reden tonen we daarom ook alleen maar de beste kortingen bij betrouwbare winkels, waarvan we weten dat de loopbanden daadwerkelijk scherp afgeprijsd zijn. Ieder jaar weer komen deze winkels met ongekende acties en dat is deze Black Friday niet anders.

Op de vraag of het een verstandig idee is om een loopband met Black Friday te kopen, kunnen wij dan ook volmondig ja zeggen.

Met als kanttekening dat je dus wel moet opletten waar je de aankoop doet. Kies daarom voor een van deze winkels.

Zijn er deals te vinden voor alle loopbanden?

Zijn alle loopbanden dan afgeprijsd? Nou, het gaat hierbij wel om bijna alle loopbanden. Er zitten uitzonderingen tussen. In sommige gevallen mag de aanbieder namelijk niet zelf bepalen voor hoeveel de loopband wordt aangeboden. Er is dan bijvoorbeeld een overeenkomst met de producent gemaakt.

Om die reden zijn niet álle loopbanden in de aanbieding. Maar voorgaande jaren hebben we wel gezien dat de beste merken hun loopbanden wel aanbieden met kortingen op Black Friday. Vaak lopen deze kortingen door tot en met Cyber Monday.

Helaas is het vaak wel zo dat de beste koopjes meestal al weg zijn om vrijdagavond. Het advies is daarom dan ook om snel toe te slaan, zodat jij in elk geval verzekerd bent van je nieuwe goedkope loopband!

Welke merken zijn afgeprijsd?

Zoals ik al zei zijn de beste merken vaak dus flink afgeprijsd met Black Friday. Om wat voor merken het dan gaat? Hierbij moet je onder andere denken aan:

Dit is slechts een handje vol, bestaande uit de beste en bekendste merken. Naast bovenstaande merken zijn er nog tal van andere kortingen te vinden op minder bekende merken.

Welke loopbanden er dan specifiek afgeprijsd zijn? Uiteraard zijn dat er teveel om hier te benoemen, maar je moet denken aan populaire modellen zoals de:

 • Focus Fitness Senator iPlus
 • Focus Fitness Jet 7 (iPlus)
 • Focus Fitness Jet 9 iPlus
 • Tunturi Fitrun 70i
 • VirtuFit TR-500i
 • VirtuFit TR-900i
 • VirtuFit TR-90i
 • VirtuFit Elite Comfort
 • Tunturi Cardio Fit T30
 • Tunturi Fitrun 50i
 • en nog veel meer..

Waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een loopband is het belangrijk om een model uit te zoeken die bij jou past. Belangrijke punten zijn het aantal trainingsprogramma’s, de maximale snelheid en de breedte van het loopvlak.

Let tevens op de hellingshoek en het geluidsniveau als dat belangrijk voor je is. Op onze homepage vind je een uitgebreide koopgids met de belangrijkste punten mocht je daar behoefte aan hebben.

Dus ga snel naar één van deze shops!

Zoals je ziet is er méér dan genoeg keus en kan het niet anders dan dat jij de beste deal vindt. Maar let goed op: de deals gelden zolang de voorraad strekt.

Ieder jaar zijn er weer weer mensen die de boot nét gemist hadden en daardoor honderden euro’s extra moeten betalen om toch hun droomloopband te bemachtigen. Wees dus verstandig en doe je bestelling op tijd, zodat je de beste deals direct claimt!
Veelgestelde vragen

Hoe hoog zijn de kortingen?

Kortingen op fitnessapparaten zoals een loopband kunnen met Black Friday oplopen tot wel 30%. In sommige gevallen zelfs nog meer. Ga in elk geval uit van minimaal 10% korting.

Waar vind ik de beste deals?

De beste Black Friday en Cyber Monday deals voor loopbanden vind je op deze pagina. Klik op de knoppen en vind de beste prijzen.Meer Black Friday acties: