Senz Sports loopband kopen

Het merk Senz Sports richt zich met een divers aanbod op meerdere sporters.

Zo biedt het merk loopbanden voor thuissporters aan, maar ook loopbanden voor professioneel gebruik.

In dit artikel vertellen wij je graag alles over de Senz Sports loopbanden.

Welke Senz Sports loopbanden zijn er?

Binnen het aanbod van Senz Sports valt een schijnbare tegenstelling op. Het lijkt alsof het aanbod erg divers is, maar dat valt reuze mee. 

Het merk biedt namelijk slechts 3 loopbanden aan, maar deze loopbanden zijn wel allemaal op hun eigen manier uniek. Vandaar dat we alsnog kunnen stellen dat het aanbod divers is.

Senz Sports M500

senz-sports-m500

De Senz Sports M500 loopband is een unieke loopband om te zien. Dit komt vooral door het ontbreken van de ondersteuning; het gaat bij deze loopband alleen om het loopvlak.

Mogelijk vraag je je nu al af hoe je dan bijvoorbeeld je snelheid in de gaten kunt houden? Dat is mogelijk dankzij het display op de loopband zelf. Dit display geeft alle relevante informatie weer, waaronder de snelheid.

Houd er wel rekening mee dat de maximale snelheid van deze loopband slechts 5 kilometer per uur is.

Dit is dan ook een prima loopband voor mensen die op een hele rustige manier in beweging willen komen/blijven.
Senz Sports M1000

loopband_senz_sports_m1000

De Senz Sports M1000 is een ‘normale’ loopband. Dat wil zeggen dat deze loopband wel armsteunen en een groot display heeft.

Het display is bijzonder groot en onwijs helder. Ook is het via dit display een fluitje van een cent om de training naar wens in te richten.

Met de Senz Sports M1000 loopband kun je veel kanten op. Met alle dank aan de maximale snelheid van 13 km/u en het geweldige dempingssysteem.

Dit systeem zorgt ervoor dat de loopband geluidsstil is, waardoor je óók ’s avonds op deze loopband kunt trainen.
Senz Sports M2000

senz-sports-m2000

Als je een kleine volwaardige loopband aan wilt schaffen, is de Senz Sports M2000 voor je op het lijf geschreven.

Deze loopband ziet er als een normale loopband uit, maar is heel makkelijk in te klappen. Nadat je deze loopband ingeklapt hebt, neemt ‘ie nagenoeg geen ruimte meer in beslag. Ideaal voor in huis dus. 

Op deze loopband kun je op een maximale snelheid van 12 km/u trainen. Hiervoor heeft de Senz Sports M2000 loopband een 1,5 pk motor.

Wat overigens ook nog opvalt, is het brede loopvlak van 45 centimeter. Een misstap is hierdoor min of meer uitgesloten.

Let op: deze loopband is uit het assortiment en dus niet meer nieuw verkrijgbaar. Klik hieronder voor de beste alternatieven.
Over Senz Sports

Senz Sports logo

In de wereld van loopbanden is Senz Sports tot een gerenommeerde partij uitgegroeid.

Dit is ook het geval in de wereld van andere cardioapparaten; Senz Sports biedt ook roeitrainers, crosstrainers en indoor cycles aan. 

Daar blijft het echter niet bij. Het merk biedt ook nog allerlei accessoires voor trainingen aan, waaronder sportarmbanden en borstbanden. Ook maakt sinds enige tijd sportvoeding onderdeel uit van het aanbod van Senz Sports.  

Het merk Senz Sports vindt haar oorsprong in Nederland. Dit merk werd in ons land gelanceerd en heeft reeds veel tevreden klanten gestrikt.

De meeste klanten zijn te spreken over de kwaliteit van de producten van Senz Sports, maar ook over de prijskaartjes. In meerdere reviews komt naar voren dat de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde is.

Het doel van Senz Sports is om thuissporten nog leuker en toegankelijker te maken. Om in dit doel te slagen, doet Senz Sports er alles aan om de loopbanden te optimaliseren voor de thuissporter.

Hierbij houdt men rekening met bijvoorbeeld de ruimte in een woning, maar ook met de wensen van een (serieuze) thuissporter.

Senz Sports zegt hier zelf het volgende over: “Onze loopbanden zijn betaalbaar voor de thuissporter, maar wel met de kwaliteit van sportscholen”.

Al met al is Senz Sports een Nederlands bedrijf waar we trots op mogen zijn. En het is ook een bedrijf waar we in de toekomst meer van verwachten.

Houd daarom zeker het aanbod loopbanden van Senz Sports in de gaten!