Loopband bij Wehkamp kopen: Verstandig of niet?

Ben je via het internet op zoek gegaan naar een nieuwe loopband? En ben je daarbij tegen het aanbod van Wehkamp aangelopen? Dan vraag je je wellicht af of het verstandig is om een loopband bij Wehkamp te kopen.

Of je hier goed aan doet, ga je in dit artikel lezen.

Het aanbod van Wehkamp

In het aanbod van Wehkamp vind je ongekend veel producten. Niet alleen de hoeveelheid producten valt op, maar ook de doorloopsnelheid. Veel producten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar bij deze winkel, zoals ook bij de loopbanden het geval is.

Op het moment van schrijven van dit artikel kwamen wij 9 loopbanden bij Wehkamp tegen. Het gaat hierbij om loopbanden van merken Dynamax, Flow Fitness, Reebok, Tunturi en VirtuFit.

Deze lijst met merken ziet er wat ons betreft veelbelovend uit; VirtuFit, Reebok, Tunturi en Flow fitness weten echt prima loopbanden te leveren.

Wel is het dus een feit dat het aanbod bij Wehkamp relatief snel wisselt. Op het moment dat jij een kijkje in de webshop van Wehkamp neemt, biedt men mogelijk alweer andere loopbanden aan.

Voordelen van Wehkamp

Als je een loopband bij Wehkamp wilt kopen, geniet je van een paar voordelen. Zo is het aanbod hoogwaardig, geniet je van prima leveringsvoorwaarden en kun je van flinke aanbiedingen profiteren.

Wehkamp stunt namelijk met enige regelmaat met de prijzen van de loopbanden.

Door op het juiste moment toe te slaan, kun je bij Wehkamp van een prima prijs-kwaliteitsverhouding genieten. Dat de loopband vervolgens binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd wordt, is uiteraard ook fijn.

Nadelen van Wehkamp

Ondanks bovengenoemde voordelen zijn wij niet helemaal overtuigd van Wehkamp. Of beter gezegd; wij raden het aanschaffen van een loopband bij Wehkamp niet direct aan. Dit heeft met name met de volgende redenen te maken:

  • Relatief beperkt aanbod. Wehkamp biedt van prima merken loopbanden aan, maar de hoeveelheid loopbanden valt enigszins tegen. Bij een echte specialist vind je echt het tienvoud van het aanbod van Wehkamp.
  • Voorziet je niet van het beste advies. Heb je vragen over welke loopband nou het beste voor je is? Als je hierover vragen aan Wehkamp stelt, krijg je niet de beste adviezen. Deze beste adviezen krijg je wél als je je vraag aan een echte specialist stelt.
  • Niet de beste service bij een defect of probleem. Mocht de nieuw gekochte loopband onverhoopt last van een defect of probleem krijgen, wil je uiteraard van de best mogelijke oplossing voorzien worden. Voor zo’n oplossing kun je beter bij een specialist terecht dan bij Wehkamp. Bij Wehkamp ben je immers één van de vele duizenden klanten met een vraag of opmerking.

Onze eindconclusie

Doe je er verstandig aan om een loopband bij Wehkamp aan te schaffen? Wat ons betreft niet. In onze ogen doe je er verstandiger aan om een loopband bij een ware specialist te kopen.

Je gaat je auto immers ook niet bij Wehkamp kopen; dat doe je ook bij een specialist, niet waar? Die vlieger gaat wat ons betreft ook op voor een loopband.

In onze ogen brengt een specialist zwaarwegende voordelen met zich mee. Zo kun je uit een breder assortiment kiezen, uit meerdere merken kiezen en kun je van het perfecte advies voorzien worden.

Bij een eventueel probleem weet een specialist ook direct hoe dit op te lossen is. Bovendien stunten de nodige specialisten ook met interessante aanbiedingen op de beste loopbanden.Meer aanbieders: