Makro loopband kopen: Verstandig of niet?

Bij de groothandel Makro is het aanbod fors toegenomen. Je kunt uit duizenden food-producten kiezen en uit minstens net zoveel non-food producten.

Binnen het aanbod van non-food producten vallen de fitnessapparaten direct op. Het is bij Makro bijvoorbeeld mogelijk om voor een loopband te kiezen.

Is het aan te raden om voor een Makro loopband te kiezen? Dat is dé vraag waar je in dit artikel een passend antwoord op gaat vinden.

We kijken in dit artikel kritisch naar het aanbod en vellen uiteindelijk ons eindoordeel.

Het aanbod van loopbanden bij Makro

loopband_makro

Het aanbod van Makro loopbanden kun je vergelijken met het aanbod van AH, Lidl en Aldi. Ook deze ketens bieden af en toe loopbanden met een flinke korting aan.

De prijs is hierdoor bijzonder interessant, maar het zijn niet de meest bijzondere loopbanden.

Die vlieger gaat ook zeker bij Makro op. Deze groothandel biedt af en toe loopbanden aan, maar dit zijn absoluut niet de allerbeste loopbanden.

Het zijn bijvoorbeeld loopbanden die populair zijn geweest, maar waarvan de fabrikant nog een flinke voorraad had. Om ook van die voorraad af te komen, schakelt de fabrikant de hulp van Makro in.

Zou je graag voordelig een loopband aan willen schaffen? Dan kun je prima bij Makro terecht.

De loopbanden zijn zoals gezegd voordelig, maar zijn zeker niet van het allerhoogste niveau. Hierbij is het goed om te weten dat het aanbod wisselend is.

De loopband die déze week in de aanbieding is, komt waarschijnlijk nooit meer terug in het aanbod van Makro.

Loopband bij Makro kopen; hoe doe je dit?

makro_loopband

Heb je juist oren naar de aanschaf van een voordelige loopband? Dan zou je bij Makro goed zitten. Het is wel goed om te weten dat je niet zomaar de groothandel binnen kunt lopen.

Om toegang tot deze groothandel te krijgen, moet je over een Makro pas beschikken. En zo’n pas kun je alleen aanvragen als je een ondernemer bent.

Overigens kun je ook de webshop van Makro in de gaten houden. In de webshop vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen; je kunt hierdoor relatief voordelig online een loopband bij Makro bestellen.

Makro loopband kopen: wel of niet doen?

Het aanschaffen van een Makro loopband kán interessant zijn, maar is dat in veel gevallen niet.

De loopbanden zijn op zich van een prima kwaliteit, maar zijn niet al te uitgebreid. Zeker als je de nodige eisen aan je nieuwe loopband stelt, kun je beter even verder kijken.

Ons advies is om een nieuwe loopband altijd bij een fitnessspecialist aan te schaffen. De specialisten weten wat een goede loopband is én voorzien je graag van goed advies.

Je moet hier iets meer geld voor betalen, maar dat is absoluut aan te raden!

Klik hieronder voor de beste loopband aanbieders:
Ook interessant: