Precor loopband kopen? Het aanbod op een rijtje

Ben je de trotse eigenaar van een sportschool? Sta je aan het roer van een inkooporganisatie voor sportscholen? Of ben je mogelijk met je eigen personal training diensten gestart?

Indien je op professionele basis actief bent, is het onwijs belangrijk om over de juiste cardioapparaten te beschikken. Mocht je nog een nieuwe loopband nodig hebben, is een Precor loopband een prima optie.

Het merk Precor richt zich met haar aanbod op professionals. De loopbanden van dit merk zet een particulier niet zo snel in zijn/haar huis neer, maar tref je juist wél in een sportschool aan.

In dit artikel vertellen wij je graag alles over de professionele loopbanden van het merk Precor.

De verschillende loopbanden van Precor

Wil je een nieuwe loopband voor in je sportschool aanschaffen? Dan zijn er tal van aandachtspunten waar je rekening mee moet houden.

Dit heeft het merk Precor maar al te goed begrepen. Zij hebben er bewust voor gekozen om een divers aanbod te hanteren, zodat iedereen een geschikte loopband kan vinden.

Opvallend hierbij is dat de loopbanden op detailniveau met elkaar verschillen. Dit blijkt ook uit de namen van de loopbanden, waarover je hieronder meer informatie vindt.

Precor TRM 885

Precor TRM 885 loopband

De Precor TRM 885 is een betrouwbare, efficiënte en onderhoudsvriendelijke loopband. Deze loopband beschikt over een prachtig display, waarop de gebruikers van onder meer fitnessapps gebruik kunnen maken.

Deze loopband beschikt ook over een innovatief dempingsysteem, waardoor de gebruikers op een fijne en duurzame manier hardlopen. Al met al een prima loopband voor in de sportschool.


Precor TRM 865

Precor TRM 865 loopband

De TRM 865 lijkt veel op de TRM 885, maar heeft een beperkter display. Dit display is niet zozeer qua afmetingen beperkt, maar wel qua functionaliteiten.

Desalniettemin is dit alsnog een prima loopband voor in de sportschool. De specificaties zijn namelijk dik in orde, het dempingsysteem is geweldig en de loopband is onderhoudsvriendelijk.

Ondertussen geniet je ook nog van de gekende Precor kwaliteit.


Precor TRM 835

Precor TRM 835 loopband

Hoef je je gebruikers niet al te veel entertainment mogelijkheden voor te schotelen? Dan kun je prima voor de TRM 835 kiezen.

Ten opzichte van bovenstaande varianten is dit eigenlijk het kleinere broertje. Het display biedt minder functionaliteiten, maar de loopband zelf is van een uitmuntende kwaliteit.

Ook deze variant beschikt over het fijne dempingsysteem en tal van handige functies.


Precor TRM 781

Precor TRM 781 loopband

Gaat je voorkeur uit naar een betaalbare loopband? Dan sluit de Precor TRM 781 het beste aan op je wensen.

Deze loopband is behoorlijk betaalbaar, beschikt over de juiste loopbandtechnologie, biedt een hellingshoek van 15% aan en beschikt over een P82-touschcreenconsole.

Met deze console kun je onder meer direct communiceren met je gebruikers/klanten.


Precor TRM 761

Precor TRM 761 loopband

De Precor TRM 761 is ontworpen voor intensief gebruik, maar is wel relatief betaalbaar.

Deze loopband beschikt over een maximale hellingshoek van 15%, biedt een maximale snelheid van 12 kilometer per uur en beschikt over een prima dempingsysteem.

In combinatie met de P62-touchscreenconsole zorgt dit voor een fijne loopband met een meer dan interessant prijskaartje.


Precor TRM 731

Precor TRM 731 loopband

In deze serie van Precor, de TRM 7.. serie, is ook nog de Precor TRM 731 te vinden. Dit is de meest basic loopband binnen deze serie, waardoor het prijskaartje nóg interessanter is.

Ten opzichte van de bovenstaande varianten is het belangrijkste verschil de console. Deze console is een stuk minder uitgebreid, maar alle andere kenmerken/specificaties zijn wél gelijk aan bovenstaande varianten.


Precor TRM 681

Precor TRM 681 loopband

Wil je je klanten de best mogelijke hardloopvormen aanbieden? En wil je hierbij ook dat zij de trainingen geheel naar eigen wens in kunnen stellen?

Dan is de Precor TRM 681 wellicht de beste optie voor je. Deze loopband beschikt over een P82 console, inclusief touchscreen bediening.

Met deze console wordt elke training geheel op maat gemaakt en naar een hoog niveau gebracht. Ondertussen geniet de gebruiker van een uitmuntende kwaliteit en een fijn dempingsysteem.


Precor TRM 661

Precor TRM 661 loopband

Sluit de TRM 681 grotendeels op je wensen aan, maar hoef je niet zo’n uitgebreide console te hebben? Dan kun je beter voor de Precor TRM 661 kiezen.

Deze loopband lijkt heel erg op de 681 variant, maar heeft een minder uitgebreide console. De console beschikt echter alsnog over internet, waardoor de gebruiker alle kanten op kan met deze hoogwaardige en betrouwbare loopband.


Precor TRM 631

Precor TRM 631 loopband

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, biedt Precor meerdere loopbanden per serie aan. Binnen de ‘6..’ serie is de Precor TRM 631 min of meer het basismodel.

Dit geldt echter voor de console en voor het prijskaartje, maar niet voor de kwaliteit en mogelijkheden.

Deze loopband is betrouwbaar, is onderhoudsvriendelijk, biedt tal van trainingsmogelijkheden aan en is duurzaam. Een prima Precor loopband met een interessant prijskaartje.


Wat is voor jou de beste Precor loopband?

Zijn de hardloopbanden in je sportschool aan vervanging toe? Of wil je juist met je eigen sportschool starten?

In beide gevallen doe je er verstandig aan om naar het aanbod van Precor te kijken. Dit merk levert meerdere loopbanden die allemaal voor in een sportschool geschikt zijn.

Maar, wat is dan voor in jouw sportschool de beste Precor loopband? Om het antwoord op die vraag te vinden, voorzien wij je hieronder van handige tips.

Aan de hand van deze tips vind je snel de perfecte Precor loopband.

Console

Het belangrijkste verschil tussen de loopbanden is te vinden in de console.

Wil je voor een loopband met een ongekend uitgebreide console gaan? Dan is de TRM 885, de TRM 781 of de TRM 681 de beste keuze voor je.

Hoef je geen al te uitgebreide console te hebben, maar wil je wel dat je gebruikers via een beeldscherm bijvoorbeeld naar een app of bewegende beelden kunnen kijken?

Dan is de TRM 865, de TRM 761 of de TRM 661 de beste optie.

Hecht je geen waarde aan een uitgebreide console? Wil je vooral de prijs laag houden? Dan is de TRM 835, de TRM 731 of de TRM 631 de beste keuze voor je.

Kijk al met al heel goed naar de console van de Precor loopband.

Specificaties

In de basis beschikt elke Precor loopband over prima specificaties. Zoals je mogelijk al verwacht had, verschillen de specificaties wel per serie. Ga daarom goed na aan welke specificaties je waarde hecht en wat voor jou de beste serie zou zijn.

Waar je hierbij onder meer op moet letten?

Kijk naar de maximale hellingshoek, de trainingsmogelijkheden, de trainingsprogramma’s en de maximale snelheid. Des te harder de maximale snelheid, des te veelzijdiger de loopband gebruikt kan worden.

Handige functies

Bij alle Precor loopbanden zou je goed naar de handige functies moeten kijken. Enkele loopbanden beschikken over een uniek dempingsysteem, waardoor de gewrichten nagenoeg niks te verduren krijgen.

Andere loopbanden beschikken daarentegen over een ongekend stille motor, waardoor de loopband nagenoeg niet te horen is.

Duurzaamheid & onderhoud

Voor kwaliteit moet je betalen. Dat gezegde is absoluut van toepassing op de loopbanden van Precor. Mocht je voor de beste kwaliteit willen gaan, moet je voor één van de topmodellen kiezen.

In onze ogen is het vooral van belang om naar de duurzaamheid en het onderhoud te kijken.

Hoeveel onderhoud moet je aan de loopband uitvoeren? En wat is de te verwachten levensduur van de loopband? Dit zijn belangrijke vragen om goed naar te kijken.

Prijskaartje

Als laatste willen wij je graag op het prijskaartje van de Precor loopbanden wijzen.

Het lastige hierbij is dat er géén standaardtarieven door dit merk gecommuniceerd worden. Als je interesse in één van de loopbanden hebt, kun je via de website een offerte aanvragen.

Wat wij opgemerkt hebben, is dat de prijskaartjes behoorlijk uiteenlopen. Dit is het geval per serie, maar ook het geval per model per serie.

Je doet er daarom verstandig aan om meerdere offertes bij Precor op te vragen. Ook doe je er verstandig aan om een maximaal budget voor jezelf vast te stellen.

Meer loopband merken: