Body Sculpture loopband (Review)

Ben je het merk Body Sculpture wel eens tegengekomen? Dat is goed voor te stellen.

Dit merk is sinds de oprichting in 1965 één van de populairste merken in de wereld van fitnessapparaten en –accessoires geworden.

Een groot deel van de populariteit is te danken aan de Body Sculpture loopband. In deze Body Sculpture review vertellen we je hier graag alles over.

De belangrijkste specificaties van de Body Sculpture loopband

loopband_body_sculpture_extra_breed
Maximale snelheid16 kilometer per uur
Aantal trainingsprogramma’s15 programma’s
Motorvermogen piek5,5 pk
Motorvermogen continu2,5 pk
Loopvlak125 x 45 centimeter
Maximaal belastbaar gewicht100 kilogram
Gewicht loopband33 kilogram

De belangrijkste voordelen van de Body Sculpture loopband

Ben je op zoek naar een betaalbare loopband voor thuisgebruik? En hoeft deze loopband over niet al te veel functies of bijzonderheden te beschikken?

Dan sluit de Body Sculpture loopband mogelijk perfect op je wensen aan. Wij hebben in ieder geval de nodige voordelen opgemerkt.

Veel trainingsmogelijkheden

Veel loopbanden uit deze prijsklasse bieden niet al te veel trainingsmogelijkheden. Dat is bij de Body Sculpture loopband echter volledig anders.

Deze betaalbare loopband beschikt over maar liefst 15 trainingsprogramma’s. Met dank aan deze hoeveelheid varieer je op een leuke manier met je trainingen.

Breed loopvlak

body_sculpture_loopband

Body Sculpture heeft bij deze loopband voor een loopvlak van 45 centimeter breedte gezorgd. Erg fijn, aangezien hiermee de kans op een misstap flink verkleind is.

Je kunt je vast voorstellen dat het erg pijnlijk is om met je voet/enkel op de rand van de loopband te komen. Bij de Body Sculpture loopband hoef je hier niet bang voor te zijn.

Duidelijk en uitgebreid display

Iets wat je bij weinig loopbanden uit deze prijsklasse ziet, is een duidelijk en uitgebreid display. Het doet ons goed om te zien dat de Body Sculpture loopband dit wél heeft.

Met dit display stel je de loopband naar wens in en hou je je trainingsprestaties goed in de gaten.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Als laatste voordeel willen we de prijs-kwaliteitsverhouding aanstippen.

Dit is een loopband waar je geruime tijd van kunt genieten, terwijl je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Daar komen we verderop in deze Body Sculpture review graag op terug.

De belangrijkste nadelen van de Body Sculpture loopband

Bij deze loopband moet je ook met enkele nadelen rekening houden:

  • Niet al te veel functies; op zich is dit qua functies een prima loopband, maar andere loopbanden bieden meer (handige) functies aan.
  • Geen instelbare hellingshoek: je kunt uit 15 trainingsprogramma’s kiezen, maar het is helaas niet mogelijk om de hellingshoek in te stellen.

Wat kost de Body Sculpture loopband?

Heeft deze Body Sculpture loopband review je weten te overtuigen? En wil je deze loopband daarom graag direct aanschaffen? Dit doe je al voor een bedrag van ongeveer 399 euro.

Het advies is hierbij om de prijzen bij meerdere aanbieders te checken. Enkele aanbieders stunten regelmatig met een interessante aanbieding.

Onze eindconclusie over de Body Sculpture loopband

loopband_body_sculpture_inklapbaar

Ben je op zoek naar een geschikte loopband voor thuisgebruik? Dan is de Body Sculpture loopband echt een prima optie voor je.

Deze loopband is betaalbaar, biedt 15 trainingsprogramma’s, heeft een groot loopvlak en is inklapbaar. Al met al een prima loopband voor de recreatieve hardloper. 

Meer loopbanden: