Citysports loopband: Alle informatie over de loopbanden van dit merk

Wil je graag een loopband voor in huis aanschaffen? Verstandig.

Op een loopband kun je op een leuke en interactieve manier trainen. Het is bovendien goed dat je in beweging komt, dat je aan je conditie werkt en/of dat je calorieën verbrandt.

Is je oog hiervoor op een Citysports loopband gevallen? Dat is prima voor te stellen. De loopbanden van dit merk zijn betaalbaar, bieden veel voordelen én worden ook nog eens positief beoordeeld.

In dit artikel vertellen we je graag meer over de actuele loopbanden van dit merk.

Over het merk Citysports

Op het internet vind je niet al te veel informatie over dit merk. Wat wij wel weten, is dat dit merk meerdere fitnessapparaten op de markt heeft gebracht.

Zo heb je momenteel de keuze uit meerdere loopbanden, maar ook uit meerdere spinningfietsen.

Alle fitnessapparaten van dit merk hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Dit komt enerzijds door het gunstige prijskaartje, maar anderzijds ook zeker door de prima kwaliteit.

Het is aan de kwaliteit in ieder geval niet te merken dat de loopbanden van dit merk relatief goedkoop zijn.

Het huidige aanbod van Citysports

Gaat je voorkeur uit naar een goede loopband die voordelig is? Dan komen de Citysports loopbanden al snel in het aanbod van mogelijke loopbanden naar voren.

Op dit moment biedt het merk bovendien meerdere soorten loopbanden aan. Hieronder bespreken we graag de vier actuele loopbanden die door Citysports aangeboden worden.

Citysports WP1

citysports_loopband_wp1

Binnen het aanbod van loopbanden is de Citysports WP1 absoluut een unieke loopband.

Deze loopband is namelijk erg compact, beschikt over een handgreep en is ook nog eens inklapbaar. Met dank aan de handgreep is dit zowel een hardloop- als een wandelband.

Deze inklapbare loopband is perfect voor in huis. De loopband neemt niet al te veel ruimte in beslag, maar biedt wel de nodige trainingsmogelijkheden.

Ongeacht op welke manier je graag op je loopband in beweging wilt komen, is dat met de Citysports Wp1 mogelijk.
Citysports WP2

citysports_loopband_wp2_inklapbaar

De Citysports WP2 loopband is eveneens een unieke loopband. Deze loopband is bijzonder compact, beschikt over een uniek design en is erg betaalbaar.

Voor een bedrag van slechts 276 euro ben je al de trotse eigenaar van deze prima loopband voor thuisgebruik.

Deze loopband beschikt over een LCD scherm, over bluetooth en over meerdere snelheidsstanden.

Meest opvallende is wellicht dat deze loopband volledig vlak is. Bij deze loopband is geen enkel verticaal onderdeel te vinden.
Citysports WP3

citysports_loopband_wp3_inklapbaar

Gaat je voorkeur uit naar een handige loopband en wandelband in één? En wil je het liefste een goedkope loopband aanschaffen?

Dan lijkt de keuze voor de Citysports WP3 een logische keuze te zijn. Deze loopband is namelijk compact, is voordelig en heeft meerdere snelheidsstanden.

De maximale snelheid hierbij is 8 kilometer per uur; deze loopband leent zich dus uitstekend voor het maken van lange wandelingen.

Ook deze Citysports loopband heeft weer een uniek design.

Dit blijkt het meeste uit de handgreep; je kunt tijdens het wandelen op deze loopband hier je armen op laten rusten. Dit brengt de gewenste stabiliteit tijdens het sporten met zich mee.
Citysports WP5

citysports_loopband_wp5

Wil je binnen het aanbod van Citysports voor het beste van het beste gaan? Dan kom je direct bij de Citysports WP5 uit.

Dit is de duurste loopband, maar het is ook nog eens de meest bijzondere loopband.

Zo beschikt deze loopband over een brede handgreep inclusief display. Op dit LCD scherm zie je je trainingsprestaties duidelijk naar voren komen.

Tijdens het sporten bepaal je zelf de snelheid. Je kunt hierbij kiezen voor elke mogelijke snelheid tussen de 1 en 15 kilometer per uur.

Daarbij is het ook nog ideaal dat je van sneltoetsen gebruik kunt maken. Met deze sneltoetsen stel je direct een snelheid van 3, 6, 9 of 12 kilometer per uur in.
Hoe verhoudt Citysports zich tot andere merken?

In het aanbod van loopbanden kom je tegenwoordig veel merken tegen. Of het merk Citysports voor jou interessant is, hangt vooral van je voorkeuren af.

Hoef je niet al te hard op een loopband te rennen? Dan lijken de loopbanden van dit merk een prima optie voor je te zijn.

Feit is dat het aanbod van Citysports uniek te noemen is. De loopbanden zijn qua design uniek, maar ook qua trainingsmogelijkheden.

Zo is het uniek dat sommige loopbanden van Citysports een maximale snelheid van een paar kilometer per uur hebben.

Is een Citysports loopband aan te raden?

loopband_citysports

Als je op een leuke en laagdrempelige manier vanuit huis wilt trainen, is een Citysports loopband een perfecte optie.

De loopbanden van dit merk zijn betaalbaar, zijn relatief compact en bieden prima trainingsmogelijkheden aan.

Stel je echter hoge eisen aan je nieuwe loopband? Dan vallen de loopbanden van dit merk direct af.

De Citysports loopbanden zijn betaalbaar, maar zijn niet al te uitgebreid te noemen. Het is dan ook aan jou om een goede afweging te maken tussen. En om te bepalen waar je voorkeur precies naar uit gaat. Meer loopband B-merken: