DC Athletics loopbanden – Vergelijk het aanbod

Gaat je voorkeur uit naar een hoogwaardige loopband voor thuisgebruik? Of wil je een nieuwe loopband voor semiprofessioneel gebruik aanschaffen?

In beide gevallen doe je er verstandig aan om naar het aanbod van DC Athletics te kijken. Dit merk biedt hoogwaardige loopbanden aan en staat goed aangeschreven.

Lees hieronder alles over de beste DC Athletics loopbanden van dit moment.

Een blik op de loopbanden van DC Athletics

In het aanbod van loopbanden is DC Athletics één van meest opvallende merken. Dit komt onder meer doordat dit een van origine Belgisch merk is.

Het merk heeft ook de overstap naar ons land gemaakt, waardoor we in ons land nu de keuze uit meerdere modellen van DC Athletics hebben.

Een DC Athletics loopband kenmerkt zich door een prima kwaliteit, door veel mogelijkheden en door handige functies. Hieronder kun je kennis maken met de verschillende loopbanden van dit merk.

DC Athletics Start 2 Run

dc_athletics_loopband_start_2_run

Ben je nog geen geoefende hardloper, maar wil je hier wel graag mee starten? Dan sluit de DC Athletics Start 2 Run ongetwijfeld prima op je wensen aan.

Met deze loopband start je op een duurzame manier met trainen, waarna je de trainingen steeds verder uit kunt breiden.

Zo heb je de keus uit 18 trainingsprogramma’s, is de maximale snelheid 16 kilometer per uur en beschikt deze loopband over bluetooth. Bijkomend voordeel is dat je deze loopband makkelijk in kunt klappen.




DC Athletics Performance 1.0

dc_athletics_loopband_performance_1

Gaat je voorkeur uit naar een loopband met talloze mogelijkheden? Dan sluit de DC Athletics Performance 1.0 mogelijk perfect op je wensen aan.

Deze loopband heeft een krachtige motor, beschikt over een hartslagfunctie, beschikt over bluetooth, biedt 10 trainingsprogramma’s aan én is relatief betaalbaar. In combinatie met de kwaliteit zorgt dit voor een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.

Bijkomend voordeel: ook deze DC Athletics loopband is gemakkelijk in te klappen. Door deze loopband na gebruik in te klappen, geniet je van een flinke ruimtebesparing in huis.




DC Athletics Performance 7.0

dc_athletics_loopband_performance_7

Wil je een loopband voor serieuze doeleinden aanschaffen? Of wil je de loopband wellicht voor semiprofessioneel gebruik inzetten?

In deze gevallen sluit de DC Athletics Performance 7.0 perfect op je wensen aan. Dit is één van de zogeheten high-end loopbanden uit het aanbod van DC Athletics.

Deze loopband biedt 25 trainingsprogramma’s aan, behaalt een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en beschikt over bluetooth.

Dankzij bluetooth kun je van de Zwift app gebruik maken, waardoor je van nóg meer trainingsmogelijkheden geniet.




D.C. Athletics – Hardlopen met Evy

loopband_dc_athletics_hardlopen_met_evy

De hardloopapp Hardlopen met Evy is in het land van onze zuiderburen behoorlijk populair. Om op deze populariteit in te spelen, heeft D.C. Athletics deze speciale Hardlopen met Evy loopband uitgebracht.

Deze loopband is de ideale loopband voor startende hardlopers, onder meer dankzij de krachtige 3 pk motor. Deze motor levert een maximale snelheid van 16 kilometer per uur.

De loopband biedt 18 trainingsprogramma’s aan en beschikt over een relatief groot loopvlak.




DC Athletics Canyon 2.0

dc_athletics_loopband_canyon_2

Ga je liever voor een iets voordeligere DC Athletics loopband? En ben je geen geoefende hardloper? Dan sluit de DC Athletics Canyon 2.0 perfect op je wensen aan.

Deze loopband is betaalbaar en is specifiek voor beginnende hardlopers geschikt. Dit blijkt onder meer uit de maximale snelheid van 14 kilometer per uur.

Deze loopband is compact uitgevoerd, beschikt over een duurzame motor en biedt 9 trainingsprogramma’s aan. Ook beschikt deze betaalbare loopband over een hartslagfunctie.




DC Athletics Performance 5.0

dc_athletics_loopband_performance_5

Ben je op zoek naar een geweldige loopband voor serieuze trainingen? Dan is de DCC Athletics Performance 5.0 een prima optie voor je.

Deze loopband zit in het aanbod van DC Athletics tussen de Performance 1.0 en de Performance 7.0 in. Dit is terug te zien aan de specificaties en functies, maar ook aan het prijskaartje.

Bij deze loopband heeft men gekozen voor een krachtige 3,5 Pk motor, voor een stevige constructie en voor een handig bedieningspaneel.

Al met al een fijne loopband voor de serieuze en geoefende hardloper.




DC Athletics Performance 3.0

dc_athletics_loopband_performance_3

In de Performance serie van DC Athletics is nóg een variant te vinden: deze 3.0 variant. Deze variant is het kleinere broertje van de 5.0 variant en de grotere broer van de 1.0 variant.

Met deze loopband geniet je van talloze trainingsmogelijkheden, onder meer door de bluetooth verbinding.

Ook is het ideaal dat de loopband 20 trainingsprogramma’s bevat, dat de maximale snelheid 16 kilometer per uur is en dat deze variant over ene hartslagfunctie beschikt.




Wat is voor jou de beste DC Athletics loopband?

Heb je interesse om een nieuwe loopband voor thuisgebruik aan te schaffen?

Dan weet je op voorhand zeker dat je in het aanbod van DC Athletics een geschikte variant gaat vinden. Dit merk biedt namelijk meerdere loopbanden aan die stuk voor stuk van de gewenste kwaliteit zijn.

Maar, wat is nou voor jóu de beste loopband van dit merk?

Om het antwoord op deze vraag te vinden, zou je op meerdere aandachtspunten moeten letten:

  • Soort training: wil je op een recreatieve manier trainen? Of wil je juist op een serieuze en intensieve manier trainen? Niet elke loopband van DC Athletics is geschikt voor een intensieve training.
  • Specificaties: ook zou je goed naar de specificaties moeten kijken. Over hoeveel trainingsprogramma’s beschikt de loopband? Wat is de maximale snelheid die de loopband kan leveren? En wat is het maximaal belastbare gewicht van de loopband? Stuk voor stuk belangrijke vragen waar je goed naar moet kijken.
  • Handige functies: ga ook goed na over welke handige functies de loopband allemaal beschikt. Heeft de loopband bluetooth? Wat voor console/display zit er op de loopband? En beschikt de loopband over een hartslagfunctie?
  • Prijskaartje: uiteraard zou je ook goed naar de prijskaartjes moeten kijken. Als je zo min mogelijk geld uit wilt geven, is de Canyon 2.0 de beste optie. Wil je juist voor de beste kwaliteit en meeste mogelijkheden gaan? Dan kom je al snel bij één van de betere loopbanden uit de Performance Serie uit. Voor die loopbanden betaal je al snel meer dan 1500 euro. Denk al met al goed na over je maximale budget.



Meer merken: