Tunturi loopband: Bekijk hier alle varianten

Wil je graag een goede loopband voor thuisgebruik aanschaffen?

Dan is de kans groot dat je bij een Tunturi loopband uit komt. De loopbanden van dit merk zijn van een prima kwaliteit, bieden veel mogelijkheden én zijn betaalbaar.

Mocht je een Tunturi loopband aan willen schaffen, ben je in dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel richten wij onze pijlen namelijk op de loopbanden van dit merk.

We bespreken uitgebreid tussen welke varianten je kunt kiezen!

Wat zijn de voordelen van een Tunturi loopband?

Door de jaren heen heeft Tunturi een goede naam opgebouwd. Dit blijkt alleen al uit de hoeveelheid online beoordelingen.

In veel van deze beoordelingen komen specifieke voordelen naar voren. De belangrijkste algemene voordelen van een Tunturi zetten we voor je op een rijtje:

  • Ideaal voor thuissporters. Het is een feit dat de loopbanden van Tunturi ideaal zijn voor thuissporters. Als je vanuit huis wilt sporten, heb je hier een goede en compacte loopband voor nodig. Dát is precies waar een gemiddelde Tunturi loopband aan voldoet.
  • Prima prijskwaliteitsverhouding. Voor een Tunturi loopband hoef je niet overdreven veel geld te betalen. De prijzen zijn marktconform en sluiten perfect aan op de kwaliteit. Je kunt bij elke Tunturi loopband in ieder geval van een prima kwaliteit uitgaan.
  • Divers aanbod. Als we naar het totale aanbod van Tunturi kijken, zien we nog veel meer voordelen naar voren komen. Zo vinden wij het een groot voordeel dat je uit veel Tunturi loopbanden kunt kiezen. Je hebt de keus uit allerlei soorten loopbanden, waardoor je altijd wel een geschikte variant kunt vinden.
  • Veel trainingsmogelijkheden. Tunturi kiest bij veel loopbanden ervoor om de nodige trainingsmogelijkheden toe te voegen. Als je graag op een intensieve manier wilt trainen, is dat mogelijk met een dergelijke loopband. Met een dergelijke loopband kun je echter ook prima duurtrainingen afleggen.
  • Verschillende maximale snelheden. Wil je op je gemakje vanuit huis kunnen trainen? Dan hoeft de maximale snelheid wellicht niet al te hoog te  liggen. Mocht je graag heel intensief kunnen trainen, moet de maximale snelheid hoog liggen. Nou, binnen het aanbod van Tunturi kun je uit verschillende maximale snelheden kiezen.
  • Veel mogelijkheden en functies. Op elke Tunturi loopband vind je altijd de nodige mogelijkheden en functies. Zo beschikken veel loopbanden over een bluetooth verbinding, over hartslagsensoren en/of over een bidonhouder.

Tussen welke Tunturi loopbanden kun je kiezen?

Ben je van plan om een nieuwe loopband aan te schaffen? En spreken bovenstaande voordelen je aan?

Dan doe je er verstandig aan om je pijlen te richten op een loopband van Tunturi.

Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je maar liefst 15 loopbanden naar voren komen.

Deze 15 loopbanden bespreken we hieronder in het kort, waarmee je je perfect verdiept in het huidige aanbod.

Tunturi Endurance T80

tunturi_loopband_endurance_t80
Maximale snelheid22 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s44 programma’s
Maximale belastbaarheid150 kilogram
Prijs2409 euro

De Tunturi Endurance T80 is één van de beste loopbanden voor professionals. Dit blijkt niet alleen uit het prijskaartje, maar ook uit de maximale snelheid.

Tevens is het ideaal dat deze loopband meer dan 40 trainingsprogramma’s aanbiedt.

Uiteraard beschikt deze Tunturi loopband over veel handige extra’s. Denk hierbij aan een hartslagsensor, een borstband, een duidelijk display en een bidonhouder.Tunturi Competence T20

tunturi_hardloopband_competence_t20
Maximale snelheid18 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s44 programma’s
Maximale belastbaarheid120 kilogram
Prijs1089 euro

De Tunturi Competence T20 is volgens ons één van de beste loopbanden van dit merk. Deze loopband is een stuk betaalbaarder dan bovengenoemde variant, maar biedt net zoveel trainingsprogramma’s.

Ook bij deze Tunturi loopband geniet je van heel veel mogelijkheden, van veel gemak en van een prima kwaliteit.

Houd wel rekening met de iets lagere maximale snelheid (18 km/u).Tunturi Cardio Fit T30

inklapbaar_loopband_tunturi_cardio_fit_t30
Maximale snelheid12 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s12 programma’s
Maximale belastbaarheid135 kilogram
Prijs549 euro

Geef je de voorkeur aan een betaalbare Tunturi loopband? Dan is de kans groot dat je bij de Cardio Fit T30 uitkomt.

Deze loopband staat goed aangeschreven, is betaalbaar en biedt veel gemak. Wat wij bij deze loopband super vinden, is het fraai design.

Het loopvlak, het display en de handgrepen zijn prachtig vormgegeven. Uiteraard geniet je van de nodige trainingsmogelijkheden!Tunturi Cardio Fit T10

tunturi_hardloopband_cardio_fit_t10
Maximale snelheid12 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s3 programma’s
Maximale belastbaarheid100 kilogram
Prijs370 euro

Hoef jij niet per se al te hard kunnen lopen? En hoef je ook geen al te groot display op de loopband hebben?

Dan kom je al snel bij de Tunturi Cardio Fit T10 uit. Deze loopband is compact, is betaalbaar en biedt een maximale snelheid van 12 kilometer per uur.

Door deze maximale snelheid is deze loopband níet geschikt voor intensieve sporters. Mocht je vanuit huis recreatief willen sporten, is dit een prima én betaalbare loopband.Tunturi Performance T60

tunturi_loopband_performance_t60
Maximale snelheid22 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s44 programma’s
Maximale belastbaarheid135 kilogram
Prijs1569 euro

Ben je bereid om in een goede loopband te investeren? En gaat je voorkeur sowieso uit naar een Tunturi loopband?

Dan raden wij je de Tunturi Performance T60 van harte aan. Dit is géén goedkope loopband, maar deze loopband biedt ongekend veel mogelijkheden.

Dit blijkt alleen al uit de maximale snelheid van 20 kilometer per uur. Ook kies je uit veel trainingsprogramma’s en is het display erg duidelijk, handig en groot.Tunturi FitRun 70i

tunturi_loopband_fitrun_70i
Maximale snelheid20 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s17 programma’s
Maximale belastbaarheid125 kilogram
Prijs1099 euro

De Tunturi FitRun 70i is één van de klassiekers binnen het aanbod van Tunturi.

Deze loopband werd al in 2018 uitgebracht, maar wordt nog steeds verkocht. Dit is onder meer te danken aan het tijdloze design en de tijdloze eigenschappen van deze loopband.

Ongeacht op wat voor manier je vanuit huis wilt kunnen trainen, is dat met deze loopband van Tunturi mogelijk. De maximale snelheid en de aantal trainingsprogramma’s zijn volledig naar onze wens.Tunturi Competence T10

tunturi_hardloopband_competence_t10
Maximale snelheid16 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s40 programma’s
Maximale belastbaarheid110 kilogram
Prijs969 euro

De Tunturi Competence T10 is één van de populairste loopbanden van Tunturi. Dit komt door de specificaties, door het prijskaartje en door enkele handige voordelen.

Zo kun je deze loopband makkelijk verplaatsen, beschikt deze loopband over een bluetooth verbinding en kun je uit maar liefst 40 programma’s kiezen.

Zeker als je op een intensieve manier wilt trainen, is dit een fijne loopband. Houd er wel rekening mee dat de maximale snelheid slechts 16 kilometer per uur bedraagt.Tunturi Competence T40

tunturi_loopband_competence_t40
Maximale snelheid16 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s14 programma’s
Maximale belastbaarheid135 kilogram
Prijs1149 euro

De Tunturi Competence T40 is eigenlijk het grotere broertje van de T10 variant. Deze variant is iets groter uitgevoerd, is iets steviger gebouwd en is ook iets prijziger.

Daarentegen kun je bij deze loopband uit minder trainingsprogramma’s kiezen. Ideaal is wel dat je deze loopband ook nog via bluetooth aan sportapps kunt koppelen.Tunturi FitRun 30

tunturi_hardloopband_fitrun_30
Maximale snelheid12 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s20 programma’s
Maximale belastbaarheid100 kilogram
Prijs549 euro

Eén van de voordeligste loopbanden van Tunturi; dat is de FitRun 30 variant. Deze loopband is compact vormgegeven, biedt veel mogelijkheden en voldoet aan de wensen van recreatieve hardlopers.

Het is wel goed om te weten dat de maximale snelheid slechts 12 kilometer per uur is. Als je echt serieus wilt trainen, is dit dus niet de meest geschikte loopband voor je.

Belangrijk voordeel is dat je deze loopband heel makkelijk in kunt klappen.Tunturi FitRun 50i

tunturi_loopband_fitrun_50i
Maximale snelheid16 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s40 programma’s
Maximale belastbaarheid125 kilogram
Prijs799 euro

Een andere betaalbare loopband van Tunturi is deze FitRun 50i variant. Deze variant kost ongeveer 800 euro en biedt ongekend veel mogelijkheden.

Zo kun je uit 44 trainingsprogramma’s kiezen, kun je de hellingshoek naar wens instellen en kun je deze loopband aan je smartphone koppelen.

Mocht je heel intensief willen trainen, moet je wel rekening houden met de maximale snelheid van 16 kilometer per uur.Tunturi FitRun 40i

tunturi_hardloopband_fitrun_40i
Maximale snelheid12 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s12 programma’s
Maximale belastbaarheid100 kilogram
Prijs799 euro

Is de Tunturi FitRun 50i net iets teveel van het goede voor je? Dan kun je het beste voor deze Tunturi FitRun 40i kiezen.

Deze loopband is net iets compacter, biedt net iets minder mogelijkheden en is eveneens inklapbaar. Opvallend genoeg kosten zowel de 40i als de 50i variant op dit moment 799 euro.

Deze twee loopbanden zijn dus echt heel goed met elkaar te vergelijken.Tunturi Performance T50

tunturi_loopband_performance_t50
Maximale snelheid20 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s44 programma’s
Maximale belastbaarheid135 kilogram
Prijs1449 euro

De Tunturi Performance T50 is een ideale loopband voor thuissporters. Deze loopband biedt 44 trainingsprogramma’s aan, 15 hellingshoeken en een maximale snelheid van 20 kilometer per uur.

In combinatie met het grote loopvlak zorgt dit ervoor dat je echt heel intensief kunt trainen. Daar is overigens ook het prijskaartje naar; dit is één van de duurdere loopbanden van Tunturi.Tunturi Endurance T80

tunturi_loopband_endurance_t80
Maximale snelheid22 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s28 programma’s
Maximale belastbaarheid150 kilogram
Prijs2409 euro

Als je een echt professionele loopband wenst te hebben, voldoet de Tunturi Endurance T80 variant aan je wensen.

Deze loopband is ideaal voor de intensieve sporters, haalt een snelheid van 22 kilometer per uur en biedt 28 trainingsprogramma’s.

Tevens valt de maximale belastbaarheid van 150 kilogram direct op. Uiteraard kun je deze loopband ook koppelen aan je smartphone of tablet.Tunturi Endurance T90

tunturi_loopband_endurance_t90
Maximale snelheid24 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s44 programma’s
Maximale belastbaarheid150 kilogram
Prijs3009 euro

De duurste loopband in het aanbod van Tunturi is deze Endurance T90 loopband. Deze loopband biedt ongekend veel mogelijkheden, heeft een maximale snelheid van 24 kilogram en beschikt over een bijzonder slim design.

Je kunt het loopvlak als het ware inklappen, waardoor de loopband een stuk minder ruimte in beslag neemt.

Verder is deze loopband echt van alle gemakken voorzien; een ideale loopband voor de intensieve thuissporter dus.Tunturi Endurance T85

tunturi_loopband_endurance_t85
Maximale snelheid22 kilometer per uur
Trainingsprogramma’s44 programma’s
Maximale belastbaarheid150 kilogram
Prijs3009 euro

De Tunturi Endurance T85 is heel goed te vergelijken met de Endurance T90. Deze loopband heeft een net iets lagere maximale snelheid, biedt net zoveel trainingsprogramma’s aan en beschikt over veel handige extra’s.

Ondanks dat deze loopband minder hard dan de T90 gaat, zijn beide loopbanden wel precies hetzelfde geprijsd.Wat is de beste Tunturi loopband voor jou?

Heb je interesse om een Tunturi loopband aan te schaffen?

Bepaal waar je precies naar op zoek bent én hoe je de loopband graag wilt gebruiken. Aan de hand daarvan kun je gericht op zoek gaan naar de beste Tunturi loopband.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je in ieder geval uit voldoende varianten kiezen.