Proform loopband kopen – Beste mogelijkheden

proform-loopband

Wil je graag vanuit huis jouw conditie op peil houden? In dat geval kun je kiezen tussen meerdere fitnessapparaten: een crosstrainer, een hometrainer en een loopband zijn daarbij de meest gekozen fitnessapparaten.

Mocht jouw voorkeur naar een loopband uitgaan, heb je de keus tussen verschillende merken.

Onder meer Technogym, Proform en Life Fitness bieden op dit moment hoogwaardige loopbanden aan.

In dit artikel willen wij graag de Proform loopbanden bespreken. Dit merk is al jarenlang een gevestigde naam binnen de wereld van loopbanden.

Maar, wat zijn nou de belangrijkste voordelen van een Proform loopband?

En waar moet je op letten bij het uitkiezen van een Proform loopband? Op onder meer deze twee vragen vind je een passend antwoord op deze pagina!

Waarom een Proform loopband?

Als je vanuit huis wilt kunnen sporten, heb je dus de keus uit meerdere apparaten.

Als jouw voorkeur naar de loopband uitgaat, kun je kiezen uit een aanbod van verschillende merken.

Binnen dit aanbod heeft Proform een unieke positie in weten te nemen. Hoe dat komt? Dat bespreken we graag hieronder.

proform-hardloopband

Een van de absolute voordelen van een Proform loopband is de prijs-kwaliteitverhouding.

De kwaliteit van de loopband ligt, zoals al gezegd, onwijs hoog, terwijl de prijzen echt marktconform te noemen zijn.

Dat is zeker het geval als je kijkt naar de prijzen van vergelijkbare merken. De loopbanden van Proform kunnen in dat geval echt als ‘voordelig’ te bestempeld worden.

Daarnaast is het ook een voordeel dat je bij Proform tussen meerdere loopbanden kunt kiezen.

Het merk biedt eigenlijk altijd wel een gevarieerd aanbod van loopbanden aan, waardoor je altijd een geschikte loopband weet te vinden. Ongeacht voor welke loopband je kiest, geniet je altijd van de scherpe prijzen.

Grote hoeveelheid mogelijkheden

Over de mogelijkheden van deze Proform loopbanden raken wij dan ook niet uitgepraat.

Het is namelijk een feit dat de loopbanden vrij divers uitgevoerd zijn. Zo hebben de loopbanden meerdere ingebouwde programma’s, kun je genieten van een (flinke) hellingshoek en meten de loopbanden ook moeiteloos jouw hartslag op.

Ook alle andere waarden worden in het duidelijke display van de Proform loopband weergegeven.

proform-hardloopband-bedienen

Zo blijf je altijd op de hoogte van jouw snelheid, de hoeveelheid calorieën, de afstand en dus ook jouw hartslag.

Bijkomend voordeel is dat het display erg duidelijk is; dit komt niet alleen door de afmetingen, maar ook door de scherpte van het display.

Verder zijn wij ook te spreken over de kwaliteit van het loopvlak. Onder het loopvlak kiest Proform namelijk standaard voor schokdempers van de hoogste kwaliteit.

loopvlak-loopband-proform

Deze schokdempers weten de krachten perfect op te vangen (en af te voeren), waardoor jouw gewrichten eigenlijk ontlast worden. Hoe prettig is dat?

Wil je een Proform loopband voor in huis aanschaffen? Dan heb je dus de keus uit meerdere varianten. Let wel op: dit merk biedt alléén loopbanden aan voor thuisgebruik en semi-professioneel gebruik.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van de Proform loopbanden?

Heb je jouw pijlen gericht op de aanschaf van een Proform loopband? Dan heb je in onze ogen zeker een verstandige keuze gemaakt.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, bieden de loopbanden van dit merk immers meerdere voordelen aan.

Twijfel je over de aanschaf van een bepaalde loopband? Als je naar het aanbod van dit merk kijkt, is het sowieso verstandig om de verschillende varianten goed met elkaar te vergelijken.

Daarbij willen wij je zeker wijzen op de onderstaande criteria:

  • Het vermogen van de motor
  • Het doel van de loopband (thuisgebruik of professioneel gebruik)
  • De hellingshoek van de loopband
  • Het maximaal belastbare gewicht van de loopband
  • Het continu vermogen en het piek vermogen van de motor
  • De hoeveelheid ingebouwde programma’s
  • De mogelijkheid m.b.t. de borstband
  • De prijs van de loopband

Dit is slechts een korte opsomming van alle criteria waar je op kunt letten. Door goed op deze criteria te letten, weet je in ieder geval altijd de juiste keuze te maken.

Wat de beste Proform loopband is? Ja, dat is echt volledig afhankelijk van jouw eigen wensen en voorkeuren.

Vergelijk daarom de loopbanden goed met elkaar, bepaal jouw maximale budget en kies direct de beste loopband van dit Amerikaanse merk uit!

Betrouwbaar kopen

Proform loopbanden zijn momenteel in meerdere winkels te koop. Hieronder bekijk en vergelijk je het huidige beste aanbod:Wat is volgens ons de beste Proform loopband?

Uiteraard hoef je de zoektocht naar de beste Proform loopband niet geheel zelfstandig uit te voeren.

Wij zijn namelijk óók op zoek gegaan naar de beste loopband van dit merk, waarvoor wij alle loopbanden aan een strenge keuring onderworpen hebben.

Uiteindelijk hebben wij twee loopbanden gevonden waar wij zeer te spreken over zijn.

Deze loopbanden bespreken we graag hieronder in het kort!

ProForm 205 CST Loopband – de beste voordelige Proform loopband

proform-205-cst

Kun of wil jij niet super veel geld aan een loopband uitgeven? Ook dan ben je bij het merk Proform aan het juiste adres.

Zoals wij eerder al aangegeven hebben, biedt dit merk namelijk een sublieme prijs-kwaliteitverhouding.

Dat is in onze ogen met name bij deze ProForm 205 CST loopband het geval. Wij kunnen deze loopband dan ook van harte aanraden.

Deze loopband heeft een loopvlak van 127 bij 41 centimeter, heeft een 5 inch display en behaalt een maximale snelheid van 16 kilometer per uur.

Ook kan de loopband een hellingshoek van maximaal 10% bereiken en geniet je van 16 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s.

Ondertussen zie je op jouw display allerlei waarden naar voren komen: snelheid, afstand, calorie verbranding, tijd en hartslag.

Ook het prijskaartje van deze loopband is zeer interessant te noemen. Voor een bedrag van nog geen 500 euro ben jij al de trotse eigenaar van deze ProForm 205 CST loopband!Proform Performance 375i – de beste Proform loopband

proform-375-i

Als we puur naar de kwaliteit en mogelijkheden van de loopbanden kijken, valt deze ProForm Performance 375i loopband in positieve zin op.

Dit is in onze ogen namelijk de beste loopband uit het huidige assortiment van Proform.

Deze loopband behaalt een maximum snelheid van 18 kilometer per uur, heeft een loopvlak van 127 x 46 centimeter en heeft ook een groot display.

In principe kun je deze loopband met de hierboven genoemde loopband vergelijken, alleen is deze variant in alle opzichten nét iets beter en uitgebreider.

Dat is overigens ook terug te zien aan de schokdempers van deze loopband; Proform heeft bij deze loopband gekozen voor ProShox dempers. Deze dempers weten jouw gewrichten nóg beter te ontlasten!

Dat is dan ook terug te zien in het prijskaartje. Voor deze loopband betaal je namelijk een wat groter bedrag.

Voor dat bedrag krijg je echter ontzettend veel waar voor je geld. Wij zijn ervan overtuigd dat je jarenlang van deze loopband kunt gaan genieten!Het merk Proform

Ruim 30 jaar geleden werd het merk Proform in Amerika opgericht. In eerste instantie begon het merk met een relatief klein aanbod, maar daar kwam al snel verandering in.

Het merk is hedendaags de producent van verschillende soorten loopbanden, maar ook van verschillende soorten crosstrainers.

Vanaf het allereerste moment lag de focus bij Proform in ieder geval op de kwaliteit.

Dit Amerikaanse merk had het doel om deze hoge kwaliteit te combineren met betaalbare prijzen. Uiteindelijk heeft men dat doel volledig weten te behalen.

In het huidige assortiment van Proform vallen namelijk zowel de prijzen als de kwaliteit in positieve zin op.

Opvallend daarbij is dat het aanbod van Proform zich wel beperkt tot mensen die vanuit huis willen hardlopen.

Als je bijvoorbeeld als sportschooleigenaar op zoek naar een nieuwe loopband bent, heb je niks bij Proform te zoeken. Dit merk richt zich immers alleen op loopbanden voor thuisgebruik.

Een belangrijk voordeel hiervan is dat alle Proform loopbanden perfect geschikt zijn voor de recreatieve thuissporter.

Ook als je graag de beste prestaties binnenshuis wilt leveren, biedt de Proform loopband daar voldoende mogelijkheden voor. Zoals hierboven al gesteld; de loopbanden van dit merk zijn van een hoog niveau.

Bekijk alle loopband merken >>


Andere topmerken:

Proform reviews:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *