Welke loopbanden heeft Basic Fit?

Laatst bijgewerkt door Peter op maart 23, 2024

Vind je het fijn om op een loopband in beweging te komen? En twijfel je om een abonnement bij Basic Fit af te sluiten?

In dat geval is het verstandig om even onderzoek te doen naar de loopbanden van Basic Fit. Alle informatie over de Basic Fit loopbanden vind je in dit artikel.

Welke loopbanden heeft Basic Fit?

matrix logo

Voor haar cardioapparaten werkt Basic Fit hoofdzakelijk samen met Matrix. De loopbanden die je in de vestigingen van Basic Fit vindt, zijn dan ook in nagenoeg alle gevallen van dit merk.

Matrix is een merk dat van origine uit Azië komt. Het merk richt zich op zowel semiprofessionele- als professionele loopbanden. De loopbanden die je bij Basic Fit vindt, vallen hier eigenlijk een beetje tussen. Ze zijn van een prima kwaliteit en bieden ook nog veel trainingsmogelijkheden.

Ook aan het display kun je zien dat het om prima loopbanden gaat. Via het grote display stel je de loopband moeiteloos naar wens in.

Beschikt elke Basic Fit vestiging over loopbanden?

Ja, eigenlijk elke Basic Fit vestiging beschikt over loopbanden. Dit heeft twee redenen:

  • Veel mensen maken gebruik van een loopband. Kijk maar eens naar de gemiddelde sportschool. Als er één cardioapparaat veelvuldig gebruikt wordt, is het wel een loopband. Daar speelt elke Basic Fit vestiging uiteraard slim op in.
  • Een loopband is voor veel mensen geschikt. Op een loopband kun je niet alleen hardlopen, maar ook wandelen. Dat is dan ook iets dat je regelmatig ziet gebeuren in de Basic Fit vestigingen. Ook hierdoor kiezen veel uitbaters van een Basic Fit vestiging voor het plaatsen van meerdere loopbanden.

Hoe goed zijn de loopbanden van Basic Fit?

matrix-xr

Op een loopband van Basic Fit train je op de gewenste manier. De loopbanden bieden veel trainingsmogelijkheden, zorgen voor de gewenste demping en zijn ook naar wens in te stellen.

Al met al kunnen we stellen dat de loopbanden van Basic Fit vrij goed zijn.

Dit merk je overigens ook aan het geluidsniveau. Zelfs als in de Basic Fit vestiging 5 loopbanden tegelijkertijd gebruikt worden, hoor je dit niet zozeer aan het geluid.


Categorieën: Loopbanden

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *