VirtuFit loopband kopen? Het aanbod vergeleken

Ben je op zoek naar een nieuw cardioapparaat voor thuisgebruik? Dan kom je direct meerdere varianten van het merk VirtuFit tegen.

Dit is het geval als je op zoek gaat naar een nieuwe crosstrainer, maar óók als je op zoek gaat naar een nieuwe loopband. In dit artikel vertellen we je graag alles over de VirtuFit loopbanden.

Allereerst kunnen we stellen dat het aanbod veelbelovend is.

VirtuFit biedt veel loopbanden aan, waarvan nagenoeg alle loopbanden goed aangeschreven staan. Veel gebruikers spreken hier met lof over en raden de aanschaf van de VirtuFit loopband aan.

Dat is niet alleen aan de functionaliteiten te danken, maar ook aan de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een goede VirtuFit loopband betaal je simpelweg niet de hoofdprijs.

VirtuFit loopbanden: het complete aanbod

In het aanbod van VirtuFit vind je de nodige varianten. Of beter gezegd: vind je heel veel varianten. Je kunt uit meer dan 10 varianten kiezen, waarbij de diversiteit direct opvalt.

Zo biedt VirtuFit loopbanden voor de recreatieve thuissporter aan, maar ook voor de serieuze thuissporter. Ook als je een loopband voor semiprofessioneel gebruik aan wilt schaffen, zit je bij VirtuFit goed.

Al met al is het aanbod van VirtuFit bijzonder interessant te noemen. Ongeacht wat je budget is, vind je bij VirtuFit een geweldige loopband.

Hieronder vertellen wij je graag meer over de loopbanden uit het actuele aanbod van VirtuFit.

VirtuFit Elite TR-500i

virtufit_elite_tr-500i_loopband

Eén van de beste loopbanden van dit moment. Dat is volgens ons deze VirtuFit Elite TR-500i loopband.

Deze loopband is van een prima kwaliteit, biedt veel handige extra’s en is voor veel mensen geschikt.

Zo is het ideaal dat deze loopband nagenoeg geruisloos werkt. Ook heb je de keuze uit veel snelheden, uit veel hellingshoeken en daarmee uit veel trainingsmogelijkheden.

Zo kies je uit maar liefst 30 standaard trainingsprogramma’s. Ook is het nog mogelijk om deze loopband aan fitnessapps te koppelen.
VirtuFit Elite Smart Touch

virtufit_elite_smart_touch_loopband

Ga je graag voor het beste van het beste? En ben je ook bereid om relatief veel geld aan je nieuwe loopband uit te geven?

Dan is de VirtuFit Elite Smart Touch een prima optie voor je. Binnen het aanbod van VirtuFit is dit één van de meest veelzijdige loopbanden.

Zo geniet je bij deze loopband van een fijn TFT touchscreen display. Via dit display geniet je van allerlei handige smart functies; je kunt onder meer van allerlei apps gebruik maken via dit display.

Ook kun je deze loopband aan fitnessapps koppelen, behaalt de loopband een snelheid van 18 km/u en kun je uit méér dan 75 trainingsprogramma’s kiezen!
VirtuFit Pro Elite HiiT Running

virtufit_pro_elite_hiit_running_loopband

In het aanbod van VirtuFit zijn óók loopbanden voor professioneel gebruik te vinden. De VirtuFit Pro Elite HiiT Running is daar het beste voorbeeld van.

Zoals je al op de foto kunt zien, is dit een unieke loopband. Dit komt door de vormgeving, door het onderstel en door de welving in het loopvlak.

Uniek aan deze loopband is het gebrek aan maximale snelheid. De snelheid van deze loopband wordt namelijk niet door een motor bepaald, maar door jezelf.

Des te harder jij gaat lopen, des te harder de loopband gaat draaien. Om dit geheel naar wens in te stellen, kun je gelukkig uit 4 standen kiezen.
VirtuFit TR-100

virtufit_tr-100_loopband

Ben je op zoek naar een prima loopband voor thuisgebruik? Dan is de VirtuFit TR-100 mogelijk dé loopband waar je naar op zoek bent.

Deze loopband combineert kwaliteit, comfort en kracht op een unieke manier. Zo ben je van de nodige trainingsmogelijkheden verzekerd én geniet je van een prima kwaliteit.

De komende jaren loop je met veel plezier hard op deze VirtuFit loopband.
VirtuFit Easy Fit

virtufit_easy_fit_loopband

Hoeft een loopband van jou niet al te uitgebreid of bijzonder te zijn? Dan kun je wellicht het beste voor deze VirtuFit Easy Fit loopband kiezen.

Deze loopband biedt veel variatie, is gebruiksvriendelijk en is relatief compact. Om de training geheel naar wens te maken, kun je de hellingshoek instellen.

Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 30 verschillende trainingsprogramma’s. Door de maximale snelheid van 14 km/u is dit geen ideale loopband voor de serieuze hardloper.
VirtuFit Elite TR-900i

virtufit_elite_tr-900i_loopband

De VirtuFit Elite TR-900i is volgens ons één van de beste VirtuFit loopbanden.

Deze loopband heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kilogram, heeft een groot loopvlak, biedt meer dan 40 trainingsprogramma’s aan en is ook te koppelen aan je smartphone.

Dankzij de bluetooth verbinding train je op een interactieve én leuke manier. Voor deze VirtuFit loopband betaal je relatief veel, maar deze loopband is zijn prijskaartje absoluut waard.
VirtuFit Totally Foldable TR-50i

virtufit_totally_foldable_tr-50i_loopband

Ben je op zoek naar een loopband die je moeiteloos in kunt klappen? Dan raden wij je de VirtuFit Totally Foldable TR-50i aan.

Zoals de naam van deze loopband al doet vermoeden, klap je de loopband makkelijk en snel in. Nadat de loopband ingeklapt is, neemt deze nagenoeg geen ruimte meer in beslag.

Op het moment dat je de loopband uitgeklapt hebt, geniet je van veel trainingsmogelijkheden. Zo kies je uit 12 programma’s en stel je de snelheid nauwkeurig naar wens in.
VirtuFit TR-200i

virtufit_tr-200i_loopband

De VirtuFit TR-200i is een prima loopband voor de serieuze hardloper.

Deze loopband heeft een groot loopvlak, is bijzonder robuust, heeft een krachtige motor en levert een maximale snelheid van 18 km/u.

Daarbij is het goed om te weten dat je uit meer dan 30 programma’s kunt kiezen en dat je de maximale hellingshoek 12% is. Het display van de VirtuFit TR-200i biedt veel gemak.
VirtuFit TR-75

virtufit_tr-75_loopband

Een VirtuFit loopband met een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Dat is de VirtuFit TR-75 in een notendop omschreven.

Deze loopband kost niet al te veel, biedt veel trainingsmogelijkheden en is van een prima kwaliteit. Wel is het goed om te weten dat dit géén loopband voor de serieuze hardloper is.

De maximale snelheid is namelijk slechts 10 kilometer per uur; deze loopband is daarom meer geschikt om te wandelen en om te joggen.
VirtuFit TR-90i

virtufit_tr-90i_loopband

De VirtuFit TR-90i is een handige, veelzijdige en betaalbare loopband.

Deze loopband heeft een maximale snelheid van 14 kilometer per uur, beschikt over drie hellingniveaus, beschikt over 15 trainingsprogramma’s en is geheel naar wens in te stellen.

Het verlichte LED display en de inklapbaarheid zijn belangrijke voordelen van deze VirtuFit loopband.
VirtuFit Elite Comfort

virtufit_elite_comfort_loopband

De lijst met VirtuFit loopbanden sluiten we graag in stijl af met deze VirtuFit Elite Comfort. Dit is één van de beste en meest comfortabele loopbanden voor de serieuze hardloper.

Deze loopband biedt tal van trainingsmogelijkheden, behaalt een snelheid van wel 20 km/u en beschikt over een geweldig dempingsysteem.

Dankzij dit systeem train je op een leuke en duurzame manier.
Wat is voor jou de beste VirtuFit loopband?

Wil je graag een nieuwe loopband voor thuisgebruik aanschaffen? Dan zit je bij VirtuFit goed.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heb je bij VirtuFit voldoende keuze. Alle loopbanden van dit merk zijn bovendien geschikt voor thuisgebruik.

Maar, wat is nou voor jóu de beste VirtuFit loopband? Om het antwoord op die vraag te vinden, zou je op tal van aandachtspunten moeten letten.

De belangrijkste aandachtspunten bespreken we hieronder in het kort.

Soort gebruik

Je zou ten eerste goed naar het gewenste gebruik moeten kijken.

Wil je op een intensieve manier op de loopband kunnen trainen? Of wil je vooral op een recreatieve en rustige manier trainen?

Mocht je heel intensief willen trainen, zou je voor één van de uitgebreidere (en duurdere) varianten moeten gaan.

Let hierbij ook goed op de maximale snelheid van de loopband. Als je een serieuze hardloper bent, is een maximale snelheid van 18 of 20 km/u wel zo wenselijk.

Trainingsmogelijkheden

Ten tweede zou je goed naar de trainingsmogelijkheden moeten kijken.

Ga goed na uit hoeveel trainingsprogramma’s je kunt kiezen. Ga hierbij ook goed na om wat voor trainingsprogramma’s het precies gaat.

Kijk verder goed naar de eventuele instelbare hellingshoek. Als je ook nog de hellingshoek naar wens in kunt stellen, maak je de trainingen zo zwaar als je zelf maar wilt.

Vormgeving

Ten derde raden wij je aan om goed naar de vormgeving te kijken.

Zo zou je goed moeten kijken naar de afmetingen van de loopband. Uiteraard moet je die afmetingen afstemmen op de ruimte die je in je woning hebt.

Wij raden je ook aan om goed naar het loopvlak te kijken.

Hoe groot is dit loopvlak precies? En beschikt dit loopvlak over een goed dempingsysteem?

Ook zou je goed moeten kijken naar de eventuele inklapbaarheid. Mocht je niet al te veel ruimte in je woning hebben, is een inklapbare VirtuFit loopband de beste keuze.

Handige functies/eigenschappen

Dat een VirtuFit loopband veel mogelijkheden biedt, mag inmiddels duidelijk zijn.

De hoeveelheid mogelijkheden gaat hand in hand met de aanwezigheid van handige functies en eigenschappen. Kijk daarom op je gemakje goed naar de lijst met functies van de VirtuFit loopband.

Prijskaartje

Bij een VirtuFit loopband hoef je niet naar de kwaliteit te kijken. Je zou echter wel goed naar het prijskaartje moeten kijken.

De prijskaartjes van de VirtuFit loopbanden lopen namelijk flink uiteen. Je kunt voor een paar honderd euro al klaar zijn, maar je kunt ook ruim 1500 euro uitgeven.

Bepaal daarom goed voor jezelf hoeveel geld je (maximaal) uit wilt geven.